Om oss

Jordet ATV Support - Entreprenør AS ble stiftet i 2012, og er et selskap med hovedsakelig to avdelinger: en entreprenøravdeling og en utleieavdeling. Firmaet ble stiftet hovedsaklig for å drive profesjonell utleie og support av terrenggående kjøretøy som ATV og beltevogn mot firmaer som jobber utenfor allfarvei innenfor sine respektive fagfelt.

Spennvidden på våre kunders oppdragsområder er stort; Telecom - Nødnett - brann og redning - Strømnett - Vindkraft - geologiske undersøkelser - Hytteutbygging - etc. Vi skal være tilgjengelige og drive support av kjøretøy til alle våre kunder, der rask responstid og løsningsorientering er nøkkelord. 

Jordet ATV Support - entreprenør AS Har som policy å levere førsteklasses arbeid gjennom kvalitetssikret kompetanse i alle ledd. Ha bredde i oppdragsmengden, og vise engasjement og glød for faget ovenfor våre kunder. Gjennom å levere flere typer tjenester i samme firma ønsker vi å være en bedrift som fremstår fleksibel og effektiv i samtlige av våre prosjekter. Vi har en stor spennvidde når det gjelder kompetanse, og tar på oss alle typer oppdrag, små som store. Et nøkkelord for bedriften er tilgjengelighet. Vi ønsker å være til stede der det skjer, og utføre vårt arbeid samvittighetsfullt, og kommunisere godt med kunden, slik at opplevelsen av å benytte Jordet ATV Support - Entreprenør blir 100% positivt.